lördag, mars 07, 2009

först igår fick jag bevittna befolkningens hat till postkodslotteriet på jobbet. och jag kan bara säga det, alla hatbrev (ibland även hot), välgjorda klippochklistra ironi-brev, snus, använda kondomer (ja använda kondomer!) och allt möjligt ni stoppar ner i svarskuvertet och gör er besvär att gå ner och posta till postkodslotteriet. är HELT förgäves, postkodslotteriet får aldrig dessa äckliga eller arga brev till sig, det är vi stackars mellanhänder som när vi sorterar all post får öppna och upptäcka era äckliga snus, kondomer osv och är tvungna att sortera ut så det är helt poänglöst.

jag förstår folks frustration på all massreklam dom skickar ut, och hur mycket hyckleri det ligger i att massproducera flera gånger i veckan reklam till hela befolkningen och sedan i deras reklam även ha artiklar om "vi sätter miljön i folkus" och "greenpeace gör..." och att så många som faktiskt är med i detta och betalar pengar vaje månad i hopp om att vinna faktiskt aldrig vinner en enda spänn på ett år och det faktum att detr antaligen inte kommer fram så mycket pengar till dessa välgörande ända mål som det sägs.

men det är dags att lägga om strategin om hur ni ska visa erat hat mot företaget för att allt som händer med era brev är att dom kommer till oss, och vi måste sortera ut och slänga dom breven som inte innehåller en blankett eller möjligtvis att folk är smarta nog att skriva sitt namn och adress i brevet där dom vill säga upp sitt medlemskap.
sådär ja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar